wouddroom-zakelijke-arrangementen

Business trips

De Wouddroom is uitstekend ingesteld op zakelijke gasten voor een kort of langer verblijf

Zakelijk bezoek aan Wageningen e.o.?

Wij hebben in de afgelopen jaren steeds vaker zakelijke gasten mogen verwelkomen in onze Bed & Breakfast die allen naar volle tevredenheid bij ons verbleven. Wij zijn er dan ook trots op om dankzij de uitstekende mond op mond reclame steeds meer zakelijke aanvragen te krijgen voor een kort of langer verblijf.


Diverse bezoekers uit het buitenland die bijvoorbeeld een (werk)bezoek afleggen aan de Wageningen University & Research centre (WUR) te Wageningen en niet op de campus zelf verblijven, appreciëren de rust, de privacy en luxe die wij onze gasten als vanzelfsprekend standaard bieden.


Door de goede recensies die wij ontvangen en mede dankzij het internationale karakter van Wageningen verwachten wij de komende jaren dan ook een verdere toename van onze zakelijke serviceverlening. Niet alleen voor bezoekers van de universiteit, maar ook die van bedrijven en organisaties waaronder MeteoGroup (voorheen Meteo Consult), Friesland Campina, het MARIN (Maritime Research Institute Netherlands), de Rijnvallei en overige bedrijven.

Boek nu een kamer