wouddroom tweede kamer achter


De Tweede Kamer

'De Tweede Kamer' is eveneens een zeer comfortabele kamer op de 1e verdieping. U ligt hier ook volledig 'in de watten', want deze kamer is eveneens voorzien van een originele boxpring van het gerenommeerde merk Mérens.

Úw kans om naast alle luxe ook te genieten van een optimale nachtrust op een echte Mérens boxspring. Goed slapen door het juiste slaapcomfort maakt dat u optimaal uitrust. U kunt de dag weer aan!

Boek nu een kamer

Iedere ochtend serveren wij een heerlijk ontbijt op uw kamer en wij gaan flexibel om met uw wensen.

wouddroom badkamer 2 deur


De badkamer die bij De Tweede Kamer hoort bevindt zich op de 2e verdieping en is voorzien van een douche en een gescheiden toilet. De badkamer en het toilet zijn geheel voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met andere gasten.

Op culinair gebied hoeft het u aan niets te ontbreken.

Vlakbij De Wouddroom vindt u restaurant Het Koetshuis, bekroond met een Michelinster. De familie Löhr en hun brigade ontvangen u met veel enthousiasme en gastvrijheid in dit prachtig gelegen restaurant of op het heerlijke terras. Voeg hierbij een verfijnde menukaart en fraaie wijnkelder, en u heeft de ingrediënten om te genieten van de top op culinair gebied tijdens een onvergetelijk diner of een geslaagde zakenlunch.

wouddroom nespresso tweede kamer


De Tweede Kamer is ook voorzien van een werkplek met een Nespresso apparaat voor koffie en een waterkoker voor thee. 

Zakenmensen die voor langere tijd in Wageningen werken bij bv. de WUR (Wageningen Universiteit), MeteoGroup (voorheen Meteo Consult), Friesland Campina, het MARIN of de Rijnvallei beschikken bij ons dan ook over een prettige, luxe, rustgevende en inspirerende werkplek.

Uiteraard beschikt De Wouddroom over perfect draadloos internet via glasvezel dat gratis tot uw beschikking staat gedurende uw gehele verblijf.

Gasten met een auto kunnen gratis parkeren op ons eigen terrein.