wouddroom-voorkamer


De Eerste Kamer

'De Eerste Kamer' is een uiterst comfortabele kamer op de 1e verdieping.

Overnachten bij De Wouddroom is een bijzondere beleving. U ligt bij ons letterlijk en figuurlijk 'in de watten', want uw kamer is voorzien van een originele boxpring van het gerenommeerde merk Mérens.

Dit is dé kans om van luxe en een optimale nachtrust te genieten.

Boek nu een kamer 

Goed slapen door het juiste slaapcomfort maakt dat u optimaal uitrust. U kunt de dag weer aan!

wouddroom badkamer 2 douche


De badkamer die bij deze kamer hoort heeft een oppervlakte van ca. 12m2 en is voorzien van een ligbad en een inloopdouche met een gescheiden toilet.

De badkamer en het toilet zijn geheel voor eigen gebruik en worden niet gedeeld met andere gasten.

Iedere ochtend serveren wij een heerlijk ontbijt op uw kamer en wij gaan flexibel om met uw wensen.

Op culinair gebied hoeft het u aan niets te ontbreken. Vlakbij De Wouddroom vindt u restaurant Het Koetshuis, bekroond met een Michelinster. De familie Löhr en hun brigade ontvangen u met veel enthousiasme en gastvrijheid in dit prachtig gelegen restaurant of op het heerlijke terras. Voeg hierbij een verfijnde menukaart en fraaie wijnkelder, en u heeft de ingrediënten om te genieten van de top op culinair gebied tijdens een onvergetelijk diner of een geslaagde zakenlunch.

wouddroom nespresso


De Eerste Kamer is voorzien van een ruime werkplek met een Nespresso apparaat voor koffie en een waterkoker voor thee.
 

Zakenmensen die voor langere tijd in Wageningen werken bij bv. de WUR (Wageningen Universiteit), MeteoGroup (voorheen Meteo Consult), Friesland Campina, het MARIN of de Rijnvallei beschikken bij ons over een prettige, luxe, rustgevende en inspirerende werkplek met draadloos internet via glasvezel gedurende hun gehele verblijf. 

Gasten met een auto kunnen gratis parkeren op ons eigen terrein.