B&B De Wouddroom

Tussen Wageningen en Ede ligt in het Gelderse Bennekom onze B&B De Wouddroom. Een unieke parel in het natuurrijke landschap.

Oase van rustDe Wouddroom is een luxe vrijstaande woning die in 2013 is gebouwd en een prachtige afwerking heeft.

Trefwoorden die u ongetwijfeld zullen aanspreken zijn luxe, rust, natuur, bos, lekker eten, comfort en genieten. Maak een avontuurlijke wandeling of fietstocht in de directe bosrijke omgeving op onze mooie Veluwe.

Wij zijn voor het huren van fietsen een samenwerking aangegaan met onze fietsen speciaalzaak in het dorp. U wordt door Hartman Tweewielers deskundig geholpen. Voor meer informatie of een huuraanvraag: Coen Hartman, tel. 0318-414487. Klik hier om een e-mail te sturen.

B&B De Wouddroom

 

Onze Bed and Breakfast grenst aan de bosrand van het uitgestrekte Bennekomse bos en is gelegen aan een doodlopende weg. Wij hebben twee zeer comfortabele, ruime kamers beschikbaar op de 1e verdieping, beide voorzien van een eigen luxe badkamer en luxe boxsprings van Mérens. Neem alvast een kijkje in onze luxe Eerste Kamer en in de Tweede Kamer.

De Wouddroom is geschikt voor zowel vakantiegangers als voor zakenmensen. Een gratis stabiele glasvezel internetverbinding met WIFI staat geheel tot uw beschikking. Parkeren kan bij ons op eigen terrein waarvoor u niet hoeft te reserveren. Op uw kamer heeft U een Nespresso apparaat en een waterkoker tot uw beschikking. En natuurlijk wordt er iedere ochtend een heerlijk ontbijt op Uw kamer geserveerd!

Zoekt u voor uw business trip een verblijf voor langere tijd? Neem dan contact op via een e-mailbericht.

Heel graag tot ziens bij De Wouddroom!

conny voor en achternaam handschrift

Uw gastvrouw